Wij doen ons uiterste best voor jou bij het vinden van het juiste voertuig

Over ons

”De interesse voor auto’s zit er al in sinds ik jong ben. Op 15-jarige leeftijd ben ik begonnen in de automotive branche. Met het poetsen van auto’s op professionele wijze kwam ik er achter dat ik mijzelf verder wilde ontwikkelen op het gebied van voertuigen en de verkoop daarvan. Om kennis op te doen heb ik destijds een opleiding tot autotechnicus afgerond. Inmiddels houd ik mij al ruim 10 jaar bezig met het inkopen en verkopen van voertuigen.

De liefde voor auto’s zit in mijn bloed. Een groot deel van mijn familie bevindt zich in dezelfde branche als ik. Daarnaast bruisen we van het ondernemerschap. Dit heeft mij de afgelopen jaren ook bezig gehouden en sinds 2022 heb ik de stap genomen om mijn eigen autobedrijf te starten. Met Hartog Automotive hoop ik u een vertrouwd gevoel mee te geven waarbij u op een plezierige samenwerking terugkijkt.”

Ik help u graag bij het vinden van een nieuwe auto!

Ruben Hartog
Hartog Automotive

Ruben Hartog

Eigenaar Hartog Automotive

Op 15 jarige leeftijd begon ik als autopoetser en daarna werd ik automonteur. Inmiddels ben ik al meer dan tien jaar actief als in- en verkoper van auto’s en sinds 2022 de stap genomen om Hartog Automotive te starten.

Informatie nodig of afspraak inplannen?

06 2148 2149

Maak vandaag een afspraak
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hallo, waar kunnen wij jou mee helpen?